19 Haziran 2010 Cumartesi

KEBO NAFİLE ALBÜMÜYLE DÖNDÜ!

SELAMIN ALEYKE AHALİM!

Ben MC OSMAN! Tüm KEBO camiası fanatikleri ve üyeleri adına siz sevgili dinleyicilerimize yeni albümümüzü sunmaktan gurur şeref haysiyet ve hasasiyet duymaktayım! Söz verdiğimiz üzere yeni albümümüzü sizler için bedava olarak SPACE mize sunduk. Bu albüm daha önce dinlediğiniz hiçbir albüme benzememektedir. NEDEN?? Çünkü ilk kez bir underground toplama albümüne imza atmış bulunuyoruz! Daha önce de bu yapıldı dediğinizi duyar gibiyim. Hatta EVET DAHA ÖNCE DE BU YAPILDI VE BENZER BİR İSİMDE YAPILDI diyebilirsiniz! İşte KEBO olmanın zorluğu da budur dostlarım! Biz henüz iş üstündeyken projelerimiz bizden çalınıp kullanılabiliyor. Nihayetinde biz de insanız ve ağzımızdan kaçırıyoruz. Sonra bir bakıyoruz fikrimizi kullanmışlar. Neyse şimdi konu bu değil. Sizlere biraz albümden bahsedeyim.

Albümün altyapısı çok garip ve değişiktir. Biz bile tam olarak çözebilmiş değiliz. Ağrı dağının eteğindeki o melodik çağlayan sesinden tutun Van gölünün atmosferik dalga seslerine kadar bu albümde her türlü değişik sound türleri kullanılmıştır. Beatlerin çoğu Mountain stüdyomuzda imal edilmiş ve öncelikle muhtelif düğün ve derneklerde çalınarak halkın soundlara olan hassasiyeti yoklanmıştır. Velev ki iyi sonuç alınmıştır dostlarım!

Albümdeki rapperlar hakkında söylenebilecek yok aslında. Her biri ayrı bir yiğit olup gerek aslan geğiriği tarzındaki vokalleri gerekse koltuk altlarından çıkan zart zort sesleriyle oluşturduğu beatboxları ile albüme renk katmıştır. TAKO'nun oğlu Ökkeş 7.5 yaşında olmasına rağmen inanılmaz bir performans sergilemiş ve bizleri şok etmiştir. Cemre Yaransel aerodinamik Türk müziğini hiphop sentezleriyle yoğurarak politik ve psikanalitik motiflerle süslediği bu pastayı önümüze servis etmiş ve ekmek yok bunu yiyin ağzını kırdıklarım demiştir. Çok sevdiğiniz Eminem Tuvo durmamış Bitch şarkısını yeniden yorumlamıştır. Ekibimize desteği yadsınamaz olan Kaba Gırtlak bir balinayı bile korkutup denizin derinliklerine yollayacak o muazzam vokaliyle Keboya bu albümde eşlik etmiştir. Ben de çoktan ezberlediğiniz Power MC featimin yanında şimdiye kadar hiç duymadığınız iki şarkımla NAFİLE'de yer aldım.

Gördüğünüz gibi Kebo yine durmamış sabah akşam öğlen ve ikindi vakitleri sizler için rap yapmıştır. Saat 03:31'dir ve Kebo rap'e açtır. Fazla söze gerek yok. TÜRKİYE'NİN EN GÜÇLÜ, ÇEVİK VE AHLAKLI RAPÇİLERİ SİZİN İÇİN UĞRAŞTI VE BU ALBÜMÜ İNTERNETE BEDAVA SUNARAK KİŞİLİK SAHİBİ İNSANLAR OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA KANITLADI!

BİZ BU İŞİ PARA İÇİN YAPMIYORUZ, AMACIMIZ PARA KAZANMAK DEĞİL! BİZ ZATEN YETERLİ GELİR SEVİYESİNE SAHİP İNSANLARIZ EĞER Kİ SADECE DONLA DOLAŞIYOR İSEK O DA KASLI VUCUDUMUZU SİZLERE SUNMAK İÇİNDİR! KEBO UNDERGROUND DURMAYACAK VE TÜRKİYENİN EN KALİTELİ İŞLERİNİ YAPMAYA DEVAM EDECEKTİR!

KEBO BİZİM ADIMIZ
KEBO SİZİN ADINIZ
KEBO HEPİMİZ

KEBO ADINA,

MC OSMAN(Türkiye'nin Klap Tarzı)


**********************************************************

NAFİLE DOWNLOAD LİNK:

http://www.speedyshare.com/161251655.html

ALBÜM TÜRÜ: TOPLAMA
MC'LER: KEBO'NUN KILLI KASLI MC'LERİ
TARZ: ATMOSFERİK SİKKODELİK RAP
ÜCRET: BELEŞ
İNDİRMEYEN: TOPTUR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder